• NOUTATI
  • Posted
  • Read 1729 times

Cernelurile Roland castiga premiul PRODUSUL ANULUI la SGIA 2016

Hamamatsu, Japonia, 17 Octombrie 2016—Roland DG Corporation, unul dintre liderii mondiali în domeniul producerii de echipamente de format mare pentru print și tăiere pe contur, a făcut publică primirea a două prestigioase distincții în cadrul Premiilor Produsul Anului SGIA (Specialty Graphic Imaging Association), premii acordate în cadrul SGIA EXPO în 2016, eveniment desfășurat la Las Vegas.
Roland DG a fost premiat pentru cerneala TrueVIS la categoria Cerneluri Digitale-Solvent/Eco-solvent/Latex și pentru cerneala de sublimare Texart SBL3 la categoria Cerneluri digitale pentru textile. Competiția aceasta are loc anual și oferă recunoaștere noilor echipamente și consumabile care aduc o îmbunătățire în domeniul imprimării digitale. În plus, șapte utilizatori ai produselor Roland DG au primit distincția Golden Image Awards, o recunoaștere a excelenței în imprimarea digitală.
Președintele Roland DG, Andrew Oransky declara după primirea trofeelor: „Este o onoare să primim chiar și un singur trofeu Produsul Anului SGIA, dar primirea a două astfel de trofee este copleșitoare. (…) La Roland DG suntem dedicați dezvoltării de tehnologii avansate și de produse inovatoare care deschid calea clienților noștri către noi oportunități și crearea de produse noi. Cernelurile Roland DG premiate de juriul SGIA în acest an sunt cele mai recente exemple ale implicării companiei noastre în crearea de instrumente necesare clienților noștri pentru a își crește afacerile și a avea succes.”
Cerneala TrueVIS este destinată seriei cu același nume creată de Roland pentru producție large-format. Formula specială a cernelurilor TrueVIS, garantează rezultate de excepție, culori vibrante și detalii perfecte la costuri minime. Mai mult decât atât, cerneala TrueVIS este certificată GREENGUARD Gold, se usucă foarte repede, iar printurile realizate au durabilitate garantată de până la 3 ani la expunere exterioară, fără a fi nevoie de laminarea materialului.
În ceea ce privește cerneala pentru sublimare, specifică echipamentelor Texart RT-640 și XT-640, care a impresionat juriul de la SGIA 2016, câștigând la categoria Cerneluri Digitale pentru textile, aceasta este disponibilă în configurație de 4 sau 8 culori, cu CMYK, Light Cyan, Light Magenta, Orange, Violet, aducând un plus prin introducerea culorilor fluorescente roz și galben. Cerneala se remarcă prin rezultate de calitate și culori vibrante pe textile imprimate prin sublimare și pe obiecte dure.

Last modified on Monday, 23 January 2017 14:18