Doua premii EDP pentru Roland

edp_awards_2016-1

Două din cele mai noi modele de imprimante Roland DG au fost premiate de curând de către EDP (European Digital Press Association).
Concret, TreVIS VG-640 a câştigat premiul „Cea mai bună soluţie print&cut de format lat” iar SOLJET EJ-640 premiul „Cel mai bun printer roll-to-roll de format lat de până la 170cm”.

Seria TrueVIS VG de la Roland este rezultatul acumulării multor ani de experienţă şi de cunoştinţe tehnice privind tehnologia imprimării cu eco solvent şi a tăierii, în combinaţie cu o serie de noi optimizări. Printre acestea se numără patru noi capete de imprimare care produc printuri de înaltă calitate şi precizie la viteze de producţie, şi noile cerneluri True VIS certificate cu GREENGUARD Gold. Câteva noi caracteristici în plus ale seriei premiate sunt: o nouă tehnologie de tăiere pentru creşterea forţei de tăiere şi a preciziei, Iluminarea LED care luminează zona de tipărire şi Roland DG Mobile Panel care permite administrarea totală de la distanţă a imprimantei cu smartphone-uri şi tablete Android. În fine, noul software VersaWorks Dual RIP oferă o serie de caracteristici noi pentru optimizarea eficacităţii şi calităţii producţiei.

 Roland Soljet EJ-640, câştigător al premiului „Cea mai bună Imprimantă cu Rolă de Dimensiune Mare de până la 170cm” a fost proiectată pentru o mai mare productivitate şi economie. Cu cap dublu, un sistem avansat triplu de încălzire şi o construcţie industrială robustă este ideal pentru tipografiile care au necesităţi de producţie de volum mare.

Începând cu 2007, EDP a evaluat şi premiat cele mai bune soluţii de imprimare din lume. 

Last modified on Wednesday, 12 October 2016 19:02